Хапчета за отслабване Редуктил

Сериозно, кой не иска вълшебни хапчета за отслабване. Които ще заличат мазнините, незабавно ще свалят тегло и ще трансформират тялото ви? С твърдения за намален апетит, намалено усвояване на мазнини и засилено изгаряне на мазнини те звучат малко прекалено добре, за да бъдат истина. Каква е истината? И повече за хапчета за отслабване Редуктил.

И имаме предвид твърдата научна истина. А не изключителните снимки на трансформацията, които виждате на кутиите с хапчета за отслабване или твърденията във вашия Instagram или Facebook. Ето някои факти за хапчетата за отслабване Редуктил и как работят.

Хапчета за отслабване Редуктил съдържат активна съставка сибутрамин хидрохлорид. Принадлежат към група от лекарства, наречени серотонин и инхибитори на обратното захващане на норадреналин. Reductil се използва за лечение много пациенти с наднормено тегло (затлъстяване), които не са успели да отслабнат използвайки нискокалорична диета и упражнения.

Основната цел на загубата на тегло е предотвратяване или намаляване на свързаната със затлъстяването заболеваемост и смъртност. Чрез подобряване на сърдечно-съдовите и метаболитните рискови фактори. Reductil (Сибутраминът) предлага три вида ползи в управлението на теглото. Чрез засилване на загубата на тегло, подобряване на поддържането на тегло, и чрез намаляване на съпътстващите заболявания на затлъстяването.

Нежелани странични ефекти на хапчета за отслабване Редуктил

Въпреки краткосрочната ефикасност за намаляване на телесното тегло и приема на храна, сибутраминът има някои нежелани странични ефекти. Които могат или не могат да бъдат пряко свързани с неговия ефект срещу затлъстяване. Сухота в устата, главоболие, безсъние, астения, обстипация и в някои случаи амнезия са някои от страничните ефекти. Сибутраминът също може да предизвика промени в настроението, тъй като контролът върху енергийната хомеостаза и настроението често използват припокриващи се мозъчни схеми (например серотонинергичната система). Противно на други лекарства, потискащи апетита (например фентермин и дексамфетамин) и въпреки че е структурно подобен на амфетамин, сибутраминът няма потенциал за злоупотреба, тъй като не засилва освобождаването на допамин. Сибутраминът може да повиши систолното и / или диастолното кръвно налягане (2–20 mm Hg) и сърдечната честота (3–20 удара / мин).