Екстракторите от Камак Част 2

Екстракторите от Камак? Kamakbg.com предлага професионални машини с различен капацитет, подходящи както за почистване на частни домове, малки офиси и малки автомобилни паркове, така и за професионално почистване на големи офиси, обществени и производствени сгради, магазини, хотели, училища, детски градинии др.

Екстрактор прахосмукачка ES 245

Той е с резервоар от 24 литра е идеална за почистване на малки и средни килими. Екстракторът ES 245 се препоръчва за почистване на килими, тапицерия на мека мебел, завеси и др., А може да се използва и за различни видове професионални приложения, включително в ресторанти, хотели, магазини, институции и др.

Отличава се с голяма издръжливост при интензивна употреба благодарение на надежден дизайн с мембранната помпа. Дизайнът и размерите на този екстрактор осигуряват много предимства. Той е удобен както при употреба, така и по време на транспортиране. Четири ролетни въртящи се колела правят тази прахосмукачка много стабилна и подвижна. Калъфът, изработен от полиетилен с висока плътност и защитен от броня, е надежден, устойчив на механични повреди и дълъг експлоатационен живот. Поради високата мощност на засмукване времето за сушене на почистваната повърхност се намалява, което значително подобрява качеството на работа. Включен е маркуч за засмукване и пръскане.

Всички аксесоари се доставят отделно.

Особености на ES 245 :

  1.  Мощност (W): 1100
  2.  Работно налягане (Bar): 4-5
  3.  Напрежение (V): 220-240 / 120
  4.  Честота (Hz): 50-60 ↘
  5.  Тип щепсел: EUR
  6.  Дължина на маркуча (m): 2.20
  7.  Диаметър на маркуча (mm): 32
  8.  Ниво на шума (dBA): 75
  9.  Размери LxWxH (cm): 54×37.5×66
  10.  Тегло (kg): 14.5.

И трите модела на екстрактори са оборудвани със смукателни и пръскащи маркучи, имат корпус, изработен от модерен и издръжлив материал – полиетилен с висока плътност. Прахосмукачките са оборудвани със система за индикация на поплавково ниво, за да контролират пълненето на резервоара с изразходвания разтвор. Калъфът е защитен от броня, което го прави надежден и устойчив на различни механични повреди и подходящ за дълъг експлоатационен живот. Високата мощност на засмукване намалява времето за сушене на повърхностите, които трябва да се почистват, което значително увеличава производителността и значително подобрява качеството на екстракторите от Камак.

Камак ЕООД:
гр. София 1303
жк. Зона Б-4, ул. Овче поле 103
(между ул. Пиротска и бул. Тодор Александров)
тел: 02 953 32 78, 02 954 83 11; 0887 925 330